Σε μερίδα του Αθηναϊκού τύπου γράφτηκε την Πέμπτη ότι ο Εργοτέλης έχει συμφωνήσει με τον Σάκη Πρίττα για συμβόλαιο 1,5 χρόνου όμως ο ίδιος ο παίκτης έσπευσε με δηλώσεις του στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 να διαψεύσει την συμφωνία του με την κρητική ομάδα.

Και λέμε την συμφωνία καθώς ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ο εκπρόσωπος του μιλάει με τους ανθρώπους του Εργοτέλη αλλά ο ίδιος τόνισε ότι δεν γνωρίζει κάτι για οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές . Άλλωστε αυτό δεν μπορεί να γίνει αν ο Σάκης Πρίττας δεν προχωρήσει πρώτα στη λύση του συμβολαίου του με τον Άρη.

«Δεν έχω συμφωνήσει με τον Εργοτέλη, αλλά ούτε και με καμία άλλη ομάδα. Με τον Εργοτέλη μάλιστα δεν έχω καν συζητήσει, πόσο μάλιστα να έχουμε έρθει σε συμφωνία. Είμαι παίκτης του Άρη και αν δεν ξεκαθαρίσει το μέλλον μου με την ομάδα δεν πρόκειται να συζητήσω με καμία ομάδα. Από όσο ξέρω τόσο ο Εργοτέλης, όσο και άλλες ομάδες έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή φιλολογικού χαρακτήρα με τον ατζέντη μου, αλλά τίποτα παραπάνω».

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη στην περίπτωση που του γίνει επίσημη πρόταση, απάντησε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα για το μέλλον μου αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Άρη. Από τη διοίκηση μου είπαν ότι θέλουν να με κρατήσουν, αλλά δεν ξέρω ποια είναι η απόφαση του προπονητή. Ότι είναι να γίνει θα γίνει αφού οριστικοποιηθεί το θέμα με τον Άρη. Θα δω ποιες είναι οι ομάδες που θα μου κάνουν επίσημη πρόταση και θα αποφασίσω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook