Μεγάλο ήταν το διάλειμμα που επεφύλασσε φέτος το πρόγραμμα του πρωταθλήματος στους συλλόγους του Περιφερειακού, μιας και έχουν περάσει παραπάνω από τρεις εβδομάδες από τότε που κατέβηκαν για τελευταία φορά στους αγωνιστικούς χώρους. Όλα τα ωραία όμως, κάποτε τελειώνουν και πλέον, ποδοσφαιριστές, προπονητές και φίλαθλοι επιστρέφουν στις επάλξεις για τα πρώτα παιχνίδια του 2011.

 Η πρωτοπόρος Επισκοπή υποδέχεται τον Ακρίτα, θέλοντας να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος και έχει τις προϋποθέσεις να το πετύχει, μιας και εκτός από την έδρα της, και ο αντίπαλος σίγουρα είναι στα μέτρα της. Ο Χρήστος Βασιλείου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, σε αντίθεση με τον Τάκη Διακάκη, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Βαλαδάκη, Κελαϊδή, Τζαγκαράκη, και Χαλκιαδάκη. Η βαθμολογική διαφορά άλλωστε μεταξύ των ομάδων είναι…αβυσσαλέα, αλλά ένας αστάθμητος παράγοντας που θα παίξει ρόλο στην έκβαση του ματς θα είναι η φόρμα των ομάδων, μετά από τη διακοπή.

 Σημαντικό ματς στα Ανώγεια, όπου ο τοπικός Αετός θα αντιμετωπίσει τον Πατούχα, θέλοντας να πάρει τους βαθμούς και να ρίξει τον αντίπαλό του σχεδόν με τα…μούτρα στα τοπικά. Ο Πατουχας από την άλλη, παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την σωτηρία, αφού αν δεν πάρει βαθμούς ούτε από τον Αετό, θα πρέπει να έχει κανείς μεγάλη…φαντασία για να βρει από που αλλού θα μπορούσε να το κάνει.

Στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι Γιούχτας-Ηρόδοτος, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν προβλήματα, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν τη διάθεση να παραμείνουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αναμενεται δυνατό παιχνίδι με αρκετά τέρματα.
 

 Ο Ρούβας, που παραμένει στο κυνήγι του τίτλου, ταξιδεύει στον Κρουσώνα και θέλει να αποδείξει την ανωτερότητά του, αλλά ο ΠΑΟΚ, από τότε που τον ανέλαβε ο Βασίλης Καραΐσκος, δαγκώνει! Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μαμουλάκη και Μπέρκη, κάτι που σίγουρα του προκαλεί προβληματισμό.

 Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τους αγώνες Ασίτες-ΠΟΑ και Ιεράπετρα-Ρέθυμνο. Ρεπό έχει ο Πανακρωτηριακός. Όλα τα ματς ξεκινούν στις 15:00 την Κυριακή.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook