Τέσσερις κλοπές από αυτοκίνητα, που έγιναν πριν από πέντε μήνες στην Κάντια και το Βιβάρι Αργολίδας, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του δράστη. Πρόκειται για έναν 21χρονο τσιγγάνο που «προδόθηκε» από το κινητό μιας 43χρονης το οποίο είχε πάνω του.

Ο νεαρός δράστης είχε προκαλέσει μεγάλες ζημιές στα αυτοκίνητα των θυμάτων, για να αρπάξει συνολικά λίγα χρήματα, κοσμήματα, τέσσερα κινητά τρία από τα οποία πούλησε και διάφορα έγγραφα. Ο 21χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Εντωμεταξύ, ο 23χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη στην Καλλονή και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λέσβου, δεν «άνοιγε» αυτοκίνητα για να κλέψει κάτι πολύτιμο από μέσα, αλλά για να τα πάρει και να κάνει… βόλτες στο νησί! Μέσα σε ένα βράδυ, έκλεψε διαδοχικά τρία αυτοκίνητα και, αφού τα χρησιμοποίησε για λίγες ώρες, τα εγκατάλειψε σε διάφορα σημεία!

Η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου εξιχνίασε την διάρρηξη που έγινε σε ένα φαρμακείο στον Άγιο Κωνσταντίνο με λεία 105 κουτιά με ναρκωτικά χάπια. Δράστες είναι δυο γνωστοί χρήστες ναρκωτικών ηλικίας 37 και 36 χρόνων, που είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν με κλοπές. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν λίγα από τα κλεμμένα χάπια και θα οδηγηθεί μαζί με τον συνεργό του στον εισαγγελέα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook