Η ενημέρωση θα γίνει ψηφιακά σε μικρέ ομάδες- Θα πραγματοποιηθεί προσομοίωση μιας διάλεξης μαθήματος στο πανεπιστήμιο

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση συμβουλευτικής ενημέρωσης που θα αφορά:

  • Πρόγραμμα σπουδών Τμήματος ΔΕΤ
  • Επαγγελματικές προοπτικές αποφοίτων
  • Έρευνα στο Τμήμα
  • Υποδομές – Εγκαταστάσεις Τμήματος
  • Δωρεάν Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Διοίκηση και Ψηφιακό Μετασχηματισμό
  • Ανάπτυξη εφαρμοσμένου εκπαιδευτικού θέματος

Η διαδικτυακή ενημέρωση θα έχει σημαντικά στοιχεία καινοτομίας:

Η ενημέρωση θα γίνει ψηφιακά όπως ακριβώς θα γινόταν κι από κοντά σε μικρές ομάδες (μαθητών) με διαδραστικότητα, ώστε να μπορεί να υπάρξει αλληλεπίδραση και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες. Θα προσομοιώσει μια διάλεξη μαθήματος στο Πανεπιστήμιο όπως θα γινόταν διά ζώσης εφαρμόζοντας τις αρχές του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που θα αποτελέσει και το θέμα του νέου Μεταπτυχιακού του Τμήματος.

Οι υποψήφιοι φοιτητές θα ενημερωθούν κατανεμημένα από καθηγητή του Τμήματος. Οι μαθητές θα χωριστούν σε εικονικές τάξεις που θα δημιουργηθούν δυναμικά από τις δηλώσεις συμμετοχής.

Η ενημέρωση θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα με τη σύντομη ανάπτυξη εκπαιδευτικού θέματος συναφές με το αντικείμενο του Τμήματος (οικονομία και διοίκηση, ψηφιακός μετασχηματισμός, επιστήμη δεδομένων, ψηφιακό μάρκετινγκ, startup επιχειρηματικότητα).

Οι υποψήφιοι φοιτητές αλλά και όσοι γενικά ενδιαφέρονται (λ.χ. γονείς, καθηγητές), συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, θα ενημερωθούν στο προσωπικό σας email για το σύνδεσμο της διαδικτυακής ενημέρωσης που θα γίνει την Τετάρτη 6/4, Πέμπτη 7/4 και Παρασκευή 8/4, σύμφωνα με την ώρα που έχουν επιλέξει

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/xGM3Z4JVPytRmieDA

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook