Από 01 έως 04 Απριλίου, όπου θα παρευρεθούν 80 εκπρόσωποι από 7 τοπικά γραφεία του οργανισμού BEST.

Ο φοιτητικός οργανισμός BEST Chania του Πολυτεχνείου Κρήτης, συνδιοργανώνει το περιφερειακό συνέδριο ευρωπαίων φοιτητών με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ).

Ο Οργανισμός BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου μη κερδοσκοπικού και μη πολιτικού Ευρωπαϊκού οργανισμού φοιτητών μηχανικών, BEST (Board of European Students of Technology), που αποτελείται από 90 Πολυτεχνεία σε 32 χώρες της Ευρώπης.

Στόχος του αποτελεί η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ ευρωπαίων φοιτητών και η προσφορά επιπλέον γνώσεων σε αυτούς, σε ακαδημαϊκά και μη θέματα, μέσω των δράσεών του.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που θα λάβει χώρα στην πόλη των Χανίων, στην οποία θα παρευρεθούν 80 εκπρόσωποι από επτά τοπικά γραφεία του οργανισμού, από χώρες όπως Σερβία, Ιταλία, Τουρκία, Ρουμανία, Ελλάδα.

Η διοργάνωση αυτή, αποσκοπεί στην συνεργασία και την ενημέρωση των παρευρισκόμενων τόσο για τις δράσεις και το όραμα του οργανισμού όσο και για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και αντιλήψεων των συμμετεχόντων.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook