Μπαράζ προσλήψεων στο Ελληνικό Δημόσιο μέχρι το Πάσχα.

Αναλυτικά:

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Η προκήρυξη2Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πρόσληψη 473 μόνιμων υπαλλήλων στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Από αυτές οι 177 προσλήψεις αφορούν προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Τεχνικών (ειδικότητα Δομικών Έργων), ΔΕ Τεχνικών (ειδικότητα Ηλεκτρολογίας), ΔΕ Τεχνικών (ειδικότητα Μηχανολογίας), ΔΕ Τηλεφωνητών

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία άρχισε στις 10 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Υπουργείο Πολιτισμού

1.649 νέες προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς προχωρά σε προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 1.649 ατόμων για την κάλυψη αναγκών σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: ΤΕ Λογιστικού, ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας.

Μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Δημοσιεύτηκε η1Γ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, αφορά στην πλήρωση 822 θέσεων,με γραπτό διαγωνισμό, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προκήρυξη1Γ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπονται και 73 θέσεις, ειδικότητας ΔΕ Τελωνειακών που κατανέμονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία άρχισε στις 16 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 4 Απριλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Υπουργείο Παιδείας

Προσλήψεις 280 μονίμων υπαλλήλων στο υπουργείο Παιδείας

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να εκδοθεί από τονΑΣΕΠη προκήρυξη3Κ/2022που αφορά στην πρόσληψη280μονίμων υπαλλήλων στουπουργείο Παιδείαςκαι σε εποπτευόμενους φορείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να επιλεγεί προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης: ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ. Επομένως και υποψήφιοι με απολυτήριο Γυμνασίου ή Δημοτικού για όσους αποφοίτησαν έως το 1980, μπορούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής. Κύριο χαρακτηριστικό της προκήρυξης είναι η ζήτηση διοικητικού προσωπικού ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ.

Με γνώμονα τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται από τον ΑΣΕΠ για την συμμετοχή στις προκηρύξεις, δημιουργήθηκε ένα καινοτόμο και χρήσιμο για όλους πρόγραμμα που υλοποιείται από την ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ (στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης ) στα Χανιά, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους ενήλικες (Άνεργοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Επαγγελματίες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Φοιτητές, Σπουδαστές και Μαθητές) να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό δεξιοτήτων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές αλλά και στα Αγγλικά.

Στην Πληροφορική το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Υπηρεσίες διαδικτύου (Internet)
  • Επεξεργασία Κειμένου (Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)
  • Χρήση και Διαχείριση Αρχείων (Windows)
  • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
  • Βάσεις Δεδομένων (Access)

και παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα, στις δεξιότητες χειρισμού των Η/Υ. Επίσης αποτελεί το μοναδικό εξεταστικό κέντρο στα Χανιά που διεξάγει κάθε εβδομάδα εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης

Στα Αγγλικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Ταχύρυθμο Τμήμα Ενηλίκων Lower (Β2) ή Proficiency (C2) με στόχο την απόκτηση της αναγνωρισμένης πιστοποίησης από το ΑΣΕΠ.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα έχουν αρχίσει και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΜΕΜΟ Εκπαιδευτική στα παρακάτω στοιχεία:

Κ. Χιωτάκη 8 – Α. Παπανδρέου 73134 Χανιά
Τηλ. 28210 54002 – 28210 54003
e-mail: [email protected]
www.memo.edu.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook