Η εφαρμογή δεν είναι ακόμα έτοιμη και δύο ανώτερα στελέχη της εταιρείας υπέβαλαν παραίτηση.

Η εναλλακτική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που παρουσίασε οΝτόναλντ Τραμπτον Φεβρουάριο υποτίθεται ότι θα ήταν πλήρως λειτουργική έως τα τέλη Μαρτίου.

Όμως 1,5 εκατομμύρια χρήστες περιμένουν ακόμα σε λίστα αναμονής και δύο ανώτερα στελέχη της νέας εταιρείας του τέως προέδρου υπέβαλαν παραίτηση.

Το ντεμπούτο του Truth Social ήταν καταστροφή σχολίασε στοBBCο Τζόσουα Τάκερ, διευθυντής του Κέντρου Κοινωνικών Μέσων και Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πρόσθεσε ρεπουμπλικανός σύμμαχος του Τραμπ που προτίμησε να μην κατονομαστεί.

Το Truth Social θα ήταν η απάντηση του Τραμπ μετά την έξωσή του από το Facebook και το Twitter, την οποία προκάλεσαν οι ανυπόστατες καταγγελίες του περί νοθείας στις εκλογές του 2020 και οι εμπρηστικές αναρτήσεις που υποκίνησαν την εισβολή στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021.

Το Truth Social, το οποίο μοιάζει με το Twitter, έγινε διαθέσιμο για συσκευές iOS τον Φεβρουάριο καιέγινε για λίγο μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές του App Store.

Όμως πολλοί από όσους την κατέβασαν περιμένουν ακόμα σε λίστα αναμονής και οι εκδόσεις για σταθερούς υπολογιστές και συσκευές Android δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα, παρόλο που η εταιρεία του Τραμπ, Trump Media και Technology Group, δημοσίευσε αγγελία για εξειδικευμένο μηχανικό λογισμικού.

Παραμένει άγνωστο αν τα προβλήματα αυτά ήταν ο λόγος που παραιτήθηκαν το τελευταίο διάστημα ο διευθυντής τεχνολογίας Τζος Άνταμς και ο επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων Μπίλι Μπούζερ, λιγότερο από ένα χρόνο μετά την πρόσληψή τους. Την είδηση μετέδωσε την Δευτέρα τοReuters.

Άγνωστο παραμένει επίσης αν η Trump Media και Technology Group θα υλοποιήσει το σχέδιό της να εισαχθεί στο χρηματιστήριο μέσω συγχώνευσης με την εταιρεία λευκής επιταγής Digital World Acquisition Corp.

Για το σχέδιο συγχώνευσης εκκρεμεί έρευνα της αμερικανικής επιτροπής κεφαλαιαγοράς και το ένα δισεκατομμύριο δολάρια που έχουν τάξει στον Τραμπ διάφοροι επενδυτές δεν θα κατατεθεί μέχρι να μπει η εταιρεία στο χρηματιστήριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook