Σε μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία, προχώρησε σήμερα 95/4) ο Σύλλογος Αλλοδαπών Αγίου Νικολάου INCO, με την παράδοση ενός σύγχρονου κρεβατιού στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), για την ενίσχυση του εξοπλισμού του.

Να σημειώσουμε ότι η προσφορά προέρχεται από ποσό που είχε συγκεντρώσει ο Σύλλογος από Λαχειοφόρο Αγορά που πραγματοποίησε τον προηγούμενο καιρό, ενώ μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, τα χρήματα διατέθηκαν για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου κ. Μ. Ανδρεαδάκη, παρουσία του ιδίου, του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, της Αντιδημάρχου Υγείας και Δημοσίων Σχέσεων και την εκπροσώπου του Συλλόγου – υπεύθυνης για την συγκεκριμένη δράση κ. Tessa Cross, έγινε η τελετή παράδοσης.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, εξαίροντας την δράση του συγκεκριμένου συλλόγου, χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντική την πρωτοβουλία των μελών του, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, έχουν επιλέξει τον Άγιο Νικόλαο, ως μόνιμη κατοικία τους, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να είναι παρόντες στο γίγνεσθαι της πόλης.

Μέσω της κ. Cross, ευχαρίστησε τα μέλη του INCO, που ενδιαφέρονται – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – για την πρόοδο του τόπου, γεγονός που έχουν αποδείξει με πολλούς τρόπους.

Εξ άλλου όπως έγινε γνωστό το επόμενο διάστημα, τα μέλη του Συλλόγου θα προχωρήσουν σε αισθητικές παρεμβάσεις στον αύλειο χώρο της Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΝΑΝ.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook