Τελικά μπορεί να μην ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο η ανάρτηση της εταιρείας πριν από λίγες μέρες…

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Tesla IncΕλον Μασκανάρτησε χθες μία δημοσκόπηση στο Twitter ρωτώντας τους χρήστες, αν επιθυμούν ένα πλήκτρο για την επεξεργασία (edit) περιεχομένου στο αναφερόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η δημοσκόπηση αυτή ενεργοποιήθηκε μετά την αποκάλυψη από τον Μασκ για την αγορά ποσοστού 9,2% τουTwitterπου έγινε χθες.

Με την κίνηση αυτή, ο ίδιος έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος τουTwitter. Επιθυμείτε ένα πλήκτρο επεξεργασίας; ρώτησε ο Μασκ σε μία ανάρτησή του στο Twitter

Απαντώντας στην ανάρτηση του Μασκ, ο εκτελεστικός διευθυντής του TwitterΠαράγκ Αγκραουάλανέφερε σε ανάρτησή του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι οι συνέπειες από τη δημοσκόπηση αυτή θα είναι σημαντικές. Παρακαλώ ψηφίστε προσεχτικά, τόνισε ο ίδιος.

Την1η Απριλίουτο Twitter ανάρτησε ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του, ανακοινώνοντας ότι εργάζεται για τη λειτουργία επεξεργασίας που περιμένουν εδώ και πολύ καιρό οι χρήστες του. Σε ερώτηση για το αν η ανάρτησή της αυτή ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, η εταιρία είχε απαντήσει, Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε ή να το αρνηθούμε, αλλά ενδέχεται να επεξεργαστούμε την ανάρτησή μας αργότερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook