Αποκτήστε το μηχάνημα Husqvarna που θα κάνει τη διαφορά και ενημερωθείτε και για τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία ενοικίασης μηχανημάτων στην Agrocenter Ραμπαλάκος.

Μπήκε η άνοιξη και οι εργασίες στο χωράφι και στον κήπο δεν μπορούν να περιμένουν…

Αποψίλωση αγριόχορτων σε καλλιέργειες και αυλές; Ανοιξιάτικα κλαδέματα στην ελιά και το αμπέλι; Φροντίδα και περιποίηση του κήπου μετά από ένα δύσκολο χειμώνα;

Οι απαιτητικές εργασίες της άνοιξης θέλουν τα κατάλληλα εργαλεία και η Husqvarna έχει πάντα τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Στο νέο φυλλάδιο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, θα βρείτε τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά μηχανήματα ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εργασίες του χώρου σας.

Θαμνοκοπτικά και χορτοκοπτικά βενζίνης ή μπαταρίας, καθώς και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για να κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά σας. Πολυμηχανήματα combi βενζίνης ή μπαταρίας για να κάνετε πολλές διαφορετικές δουλειές με ένα μόνο κινητήρα (με τη χρήση διαφορετικών εξαρτημάτων), χλοοκοπτικές μηχανές αλλά και ρομποτικές χλοοκοπτικές για ξεκούραστη χρήση, αλυσοπρίονα, ψαλίδια μπορντούρας, φυσητήρες.

Ξεφυλλίστε ΕΔΩ το νέο φυλλάδιο της Husqvarna ή επισκεφθείτε το κατάστημα της Agrocenter ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ για να ενημερωθείτε για τις προσφορές αλλά και τη νέα καινοτόμο υπηρεσία ενοικίασης μηχανημάτων…

Η νέα υπηρεσία ενοικίασης μηχανημάτων Husqvarna είναι γεγονός και στα Χανιά!

Αν σας προβληματίζει το κόστος αγοράς και συντήρησης ενός μηχανήματος, αν οι ανάγκες σας είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν απαιτούν συστηματική χρήση, αν ξαφνικά χάλασε το δικό σας μηχάνημα, η Husqvarna σας έχει φροντίσει ήδη για εσάς. Με τη νέα – πρωτοποριακή υπηρεσία, ενοικίασης μηχανημάτων.

Απολαύστε την ποιότητα των μηχανημάτων Husqvarna, χωρίς δέσμευση αγοράς. Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία ενοικίασης μηχανημάτων Husqvarna μέσα από επιλεγμένους συνεργάτες.

Στα Χανιά η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην Agrocenter ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ, στο 1ο χλμ. της Ε.Ο. Χανίων-Κισσάμου.

Μέσω της νέας υπηρεσίας ενοικίασης μηχανημάτων μπορείτε να χρησιμοποιείτε μηχανήματα επαγγελματικού επιπέδου από μια μεγάλη γκάμα με υψηλή εργονομία και απόδοσης για όσο διάστημα επιθυμείτε, είτε είστε ερασιτέχνης, είτε επαγγελματίας χρήστης. Αλυσοπρίονα, κονταροαλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά, ψαλίδια μπορντούρας, φυσητήρες, δονητή ελιάς, πλυστικό υψηλής πίεσης και δισκοπρίονο είναι στη διάθεση σας

Με τη νέα υπηρεσία ενοικίασης μηχανημάτων κερδίζετε:

  • Μηδενικά έξοδα συντήρησης
  • Εργασία με επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας
  • Αποφυγή δέσμευσης χρημάτων για αγορά μηχανημάτων που χάνουν την αξίας τους λόγω παλαιότητας
  • Δεν απαιτείται αποθηκευτικός χώρος μηχανημάτων
  • Εκτέλεση μεγάλους εύρους εργασιών με χαμηλό κόστος
  • Απροβλημάτιστη εργασία χωρίς εκπλήξεις
  • Δυνατότητα εκτεταμένης δοκιμής πριν την αγορά

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα των μηχανημάτων και των αντίστοιχων μισθωμάτων.

Agrocenter ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ
1o χλμ. Νέας Ε.Ο. Χανίων-Κισσάμου
Τηλ.: 28210 73850
email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook