Για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες, δημιουργίες των μελών Κ.Α.Π.Η (Αγίου Νικολάου – Νεαπόλεως ), φτιαγμένες με αγάπη για τον συνάνθρωπο, προσέφεραν σήμερα (12/4) οι εκπρόσωποι των Κέντρων, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου προκειμένου να διατεθούν την Μεγάλη Εβδομάδα στους ωφελούμενους της δομής.

Ήταν μια συγκινητική όσο και συμβολική κίνηση που δεχτήκαμε με πολύ χαρά, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ο οποίος παρευρέθηκε στην συνάντηση, υπογραμμίζοντας ότι παρά του ότι η μακρά περίοδος της πανδημίας, ανέτρεψε την καθημερινότητα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, ωστόσο οι ίδιοι , συνεχίζουν να νοιάζονται και να προσφέρουν με την συνδρομή των υπηρεσιών του δήμου, αλλά και των ανθρώπων που τους συναποτελούν, στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα σ΄ αυτή την δύσκολη συγκυρία.

Έχουν μεγάλα αποθέματα ενέργειας – πρόσθεσε – την οποία εκμεταλλεύονται με όποιον τρόπο μπορούν για να προσφέρουν και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά !

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, παρευρέθηκαν επίσης η Δ/ντρια του ΟΚΥΔΑΝ κ. Μακρή Ευγενία, η Κοινωνική Λειτουργός του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου κ. Σμυρνιωτάκη Αρετή, η Κοινωνική Λειτουργός του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Μαλλιωτάκη Μαρία και οι εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ ( Αγίου Νικολάου – Νεαπόλεως) κ.κ. Μαρνέλλου Αθηνά, Χαβάκη Ιωάννα, Φαρσάρη Μαρία και Γιαννακάκη Βαγγελιώ.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook