Στην συνάντηση έγινε έκκληση γιασωστός συντονισμός κυρίως εθελοντών (βάρδιες πυροπροστασίας) και έγινε ενημέρωσηγια τις δράσεις που αναλήφθηκαν κατά το παρελθόν για να υπάρξει αντίστοιχη μέριμνα

Συνεδρίασε σήμερα το ΣΤΟ του Δήμου Αγίου Νικολάου , αποτελούμενο από τοκ Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Κων/νο Καστελλιανάκη, και υπηρεσιακά στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών , προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από το Λιμεναρχείο, την Π.Υ, την ΔΕΥΑΑΝ, την ΔΕΗ, Ερυθρό Σταυρό, Π.Ε Λασιθίου, πρόεδροι – εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων, υπηρεσιακά στελέχη του δήμου καθώς και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Βάρδας.

Κατά την συνάντηση, έγινε έκκληση προς τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων προκειμένου να υπάρξει σωστός συντονισμός κυρίως εθελοντών (βάρδιες πυροπροστασίας), ενώ έγινε ενημέρωση για τις δράσεις που αναλήφθηκαν κατά το παρελθόν, ώστε να υπάρξει αντίστοιχη μέριμνα και στην παρούσα περίοδο.

Από τον εκπρόσωπο της Π.Υ, τονίστηκε η συνεισφορά των Εθελοντικών Ομάδων ( Ομάδα Διάσωσης Αγίου Νικολάου , 4χ4, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών), ενώ διεξοδικά συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την υφιστάμενη νομοθεσία καθώς και η συμβολή των ιδιωτών σε ζητήματα που σχετίζονται με την κοπή κλαδιών και δέντρων στις οδούς κοινής χρήσης.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook