Το ανανεωμένο και υπό νέα Διεύθυνση Beach Bar Restaurant αναβαθμίστηκε σε Red Havana Premium και υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους σε ένα δυναμικό comeback, ανοίγοντας έτσι τη νέα σεζόν !

Αρκετός κόσμος αλλά και συνεργάτες τίμησαν με την παρουσία τους, τους οικοδεσπότες δοκιμάζοντας νέες γεύσεις και δροσερά κοκτέιλς.

Ανιματέρ αλλά και ειδικά επιλεγμένο προσωπικό υποδέχτηκε τους μικρούς μας φίλους, καθώς ο νέος χώρος ενδείκνυται για μικρά παιδιά, παρέχοντας πάνω απ’όλα, ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, υπέροχες νεροτσουλήθρες αλλά και αρκετές ακόμα δραστηριότητες.

Ο νέος χώρος του Red Havana Premium θα φέρει την απόλυτη ξεγνοιασιά σε γονείς και αλλά και μία ξεχωριστή διασκέδαση σε ζευγάρια αφού μπορεί και συνδυάζει και τα 2 με την ιδιαίτερη διαρρύθμισή του. Σημαντικό δε είναι ότι ακόμα και τις πιο περίεργες μέρες (Μάιο -Σεπτέμβριο, ακόμα και Οκτώβριο) μπορεί να προσφέρει ιδανική χαλάρωση σε μια από τις θερμαινόμενες πισίνες που διαθέτει. Όμορφες καμπάνες συνθέτουν ένα μοναδικό Privet σκηνικό επάνω στο κύμα, κι ένα ειδυλλιακό τοπίο παίρνει θέση με κάθε ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα. Ο χώρος του Red Havana Premium είναι κατάλληλος για παιδικά πάρτι αλλά και κάθε τύπου κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι και βαπτίσεις. Ξεκινώντας από τις 9 το πρωί καθημερινά, προσφέρει απολαυστικά Brunch, Mεσογειακές και Εthnic γεύσεις , δροσερά κοκτειλς , για να συντροφεύουν έως αργά το βράδυ !

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook