Εν μέσω πολλών προβλημάτων συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη για την Σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μετράει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το ματς με τους Βοιωτούς αρκετά ονόματα τραυματιών στο μπλοκάκι του και ελπίζει ότι κάποιοι η όλοι θα μπορούν να τεθούν στη διάθεση του για τον αγώνα του Σαββάτου.

Στην προπόνηση της Τρίτης οι Ολίσε, Μπέτο και Μπούντιμιρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αν για τον πρώτο φαίνεται ότι θα βρίσκεται στην αποστολή καθώς δεν έχει κάτι το σοβαρό για τους άλλους δύο είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή τους κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Μπέτο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και ακολουθεί θεραπεία ενώ ακόμη πιο δύσκολη φαντάζει η κατάσταση για τον Μάριο Μπούντιμιρ που επίσης ακολουθεί θεραπεία για να ξεπεράσει τις έντονες ενοχλήσεις που έχει στο πέλμα και που αποκόμισε από το ματς με την Δόξα Δράμας όπου αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο.

Σε αυτά τα τρία προβλήματα θα πρέπει να προστεθεί και ο Κουτσιανικούλης που έχει τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές από την διοίκηση της ομάδας και θα λείψει εκτός από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Το ευχάριστο είναι ότι σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφουν από την τιμωρία τους οι Ολίσε και Χίμπιλγκερ.

Απέκτησαν εμπειρίες στην Ολλανδία

Στο μεταξύ όπως είναι γνωστό πενταμελής αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Εργοτέλη βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα για πέντε ημέρες στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στην Ουτρέχτη όπου παρακολούθησε από κοντά και αντάλλαξε απόψεις με τους αντίστοιχους προπονητές που εργάζονται στα τμήματα υποδομής της Ουτρέχτης.

Η συνεργασία αυτή έγινε στο πλαίσιο της αδελφοποιήσης που έχουν κάνει οι δύο σύλλογοι , ενώ θα υπάρξουν και ανάλογες συνεργασίες στο μέλλον και σε άλλα επίπεδα.

*Η διοίκηση του Εργοτέλη με ανακοίνωση της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Σκουλούδη για το θάνατο της μητέρας του Αρετής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook