Το Twitter θα είναι πάντα χωρίς χρέωση για τους περιστασιακούς χρήστες,διαβεβαίωσε ο μελλοντικός ιδιοκτήτης της πλατφόρμας

ΟΈλον Μασκανακοίνωσε χθες, Τρίτη, σε μία ανάρτησή του ότι η πλατφόρμα τηςTwitterInc θα είναι πάντα χωρίς χρέωση για τουςπεριστασιακούς χρήστες,αλλά ίσως η εταιρία χρεώσει μία μικρήσυνδρομήγια τους εμπορικούς χρήστες και τις κυβερνήσεις, καθώς οδισεκατομμυριούχοςεπιχειρηματίας προσπαθεί να καταστήσει τοTwitterπιο προσβάσιμο για τουςπερισσότερους Αμερικανούς.

Το Twitter θα είναι πάντα χωρίς χρέωση για τους περιστασιακούς χρήστες, αλλά ίσως υπάρξει ένα μικρό κόστος για τους εμπορικούς και κυβερνητικούς χρήστες ανακοίνωσε ο Μασκ σε μία ανάρτησή του.

Το Twitter δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε ένα αίτημα σχολιασμού τουReuters.

ΟΜασκ είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla, ενώ από τον προηγούμενο μήνα προτείνει μία σειρά αλλαγών για το Twitter. Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση μιας συμφωνίας εξαγοράς της εταιρίας από τον ίδιο, ο Μάσκ ανακοίνωσε ότι θέλει να ενισχύσει την αναφερόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με νέες δυνατότητες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook