To Siine Writer λανσάρεται ως το πρώτο πληκτρολόγιο με εικονίδια, το οποίο παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη να επέμβει και να κάνει όποιες ρυθμίσεις επιθυμεί και να το διαμορφώσει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Ένα μήνα νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει για Android smartphone και τώρα υπάρχει έκδοση και για tablet.

H εταιρία έχει αναπτύξει μια ειδικά προσαρμοσμένη εφαρμογή με πληκτρολόγιο αφής για το λογισμικό Android, η οποία περιέχει κουμπιά-εικονίδια, τα οποία είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται κατάλληλα στις συνήθειες του εκάστοτε χρήστη, με αποτέλεσμα ολόκληρες φράσεις να μπορούν να ειπωθούν απλά με ένα μόνο κλικ. Επίσης προβλέπεται και ειδική μεταμόρφωση των εικονιδίων με φωτογραφίες που μπορεί να ανεβάσει ο χρήστης για να τροποποιήσει τα υπάρχοντα εικονιζόμενα πλήκτρα.

Με την διάθεση της έκδοσης που προορίζεται για tablet, το Siine Writer φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει την συγκεκριμένη εφαρμογή τόσο ενδιαφέρουσα με σκοπό να την επιλέξουν αρκετοί που έχουν smartphone με λειτουργικό Android. Μην ξεχνάμε πως πρόθεση της εταιρίας είναι να παρέχει την δυνατότητα επεξεργασίας εικόνων που θα συνδυάζεται με σύνταξη κειμένων, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο έναν διαφορετικό τύπο επικοινωνίας. Επιπρόσθετα, οι υπεύθυνοι σχεδίασης για το Siine Writer, μας πληροφορούν ότι ένα από τα βασικά γνωρίσματα της εφαρμογής και ο λόγος που το προτιμούν όλο και περισσότεροι χρήστες, είναι η επιλογή διαμόρφωσης του πληκτρολογίου που έχει ο χρήστης, καθώς μπορεί να αλλάξει ορισμένα στοιχεία που αφορούν τόσο την λειτουργία του όσο και την αισθητική του εμφάνιση.

Κλείνοντας να θυμίσουμε πως η εταιρία έχει την τεχνική υποστήριξη του Skype και το Siine έχει ως βασικό στόχο να βελτιώσει τον τρόπο διασύνδεσης, δηλαδή η σύνταξη μηνυμάτων που γίνεται σε καθημερινή βάση, πρέπει να είναι ένα παιχνίδι διασκέδασης και όχι κάτι το βαρετό!

(myphone)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook