Ανακοίνωση μέσω της οποίας αποκαλύπτει την πρόθεση παραίτησης του μεγαλομετόχου του Αίαντα Σαλαμίνας, Παναγιώτη Φυντάνη μετά το παιχνίδι με την Κόρινθο αλλά και την παράδοση της σφραγίδας και των βιβλίων στον νομικό σύμβουλο για τη διάλυση της εταιρίας εξέδωσε η διοίκηση των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής: «Απογοήτευση της ΠΑΕ από την μοναδική σχεδόν προσέλευση φιλάθλων του Αίαντα σε όλους σχεδόν τους εντός έδρας αγώνες, για τους εκτός ούτε γίνεται λόγος για αναφορά βέβαια. Αποκορύφωμα στο παιχνίδι με τον εκ των πρωτοπόρων Ηρακλή Ψαχνών όπου κόπηκαν μόλις 2000 εισιτήρια. Δεν συγκινεί κανέναν η πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα, με νεαρούς ποδοσφαιριστές, που είναι και η επένδυση για το μέλλον της ομάδας.

Για αυτό: 1 Η μικρή προσέλευση των φιλάθλων στο παιχνίδι ντέρμπι. 2.Η μη στήριξη που μας υποσχέθηκαν οι τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες. 3 Τα λόγια τα μεγάλα προεκλογικά του Δημάρχου Τσάβαρη Γιάννη για άμεση οικονομική βοήθεια στην ομάδα, που επί τρία χρόνια δεν χρόνια δεν έχει δει ούτε ένα ευρώ της Δημοτικής Αρχής, φέρνουν την διοίκηση σε αδιέξοδο οικονομικό.

Για αυτούς τους λόγους και όχι μόνο και επειδή ο μεγαλομέτοχος αδυνατεί να σηκώσει μόνος του το οικονομικό βάρος θα προβεί σε παραίτηση μετά το παιχνίδι με την Κόρινθο και θα παραδώσει σφραγίδα και βιβλία στον Νομικό Σύμβουλο της ομάδας για τη διάλυση της εταιρίας. Κουραστήκαμε κύριοι όλα αυτά τα χρόνια.

Επί τρία χρόνια η ομάδα είναι στο προσκήνιο. Πάνω στο όνομα του Αίαντα παίζεται όλοι τα παιχνίδια σας μηδενός εξαιρουμένου. Εσείς τελικά δεν καταλαβαίνετε τίποτε. Είστε ανίκανοι να βοηθήσετε την ομάδας. Δεν μπορέσατε επί οκτώ μήνες να πάρετε ούτε 10 κάρτες ελευθέρας για τα 10 μόλις αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών μας για να περνούν με τα φέρυ για να προπονηθούν.

Ήρθε η ώρα μάλλον ο Αίας να διαλυθεί εκτός αν βρεθεί κάποιος σωτήρας και ας είναι και από την Κομοτηνή. Σας υπενθυμίζουμε κύριε Δήμαρχε ότι την περασμένη Κυριακή η Κόρινθος έπαιζε στο Αίγιο και ο Δήμαρχος Κορίνθου μαζί με πέντε δημοτικούς συμβούλους ακολούθησε την ομάδα στη αποστολή της. Και όχι μόνο βέβαια αφού έχει βοηθήσει οικονομικά σε μεγάλο βαθμό, ενώ εσείς σε επίσκεψη που έγινε στο γραφείο σας από ανθρώπους του Δ.Σ. μας και επειδή λείπατε σας αντικαθιστούσε ο Αντιδήμαρχος κ. Αστράκος, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για να υπάρξει κάποια οικονομική βοήθεια στην ομάδας μας απάντηση ότι «ρε παιδιά εγώ απ\’ ότι ξέρω οι ανώνυμες εταιρίες δεν δικαιούνται χρήματα απ\’ τον Δήμο».

Όσοι καταλάβατε, καταλάβατε. Προεκλογικά κύριοι άλλα λέγατε. Σύντομα θα μάθετε τις εξελίξεις και να επωμιστείτε τις ευθύνες σας ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook