Πως η προσήλωση στις εταιρικέςαξίες την καθιέρωσαν ως μια πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η ΜΟΒΙΑΚ μας παρουσιάζει σήμερα τις θεμελιώδεις αξίες και τις επιχειρηματικές της αποφάσεις, οι οποίες θέτουν τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι αξίες αυτές αναδεικνύονται μέσα από τη μακρά ιστορία του ομίλου της ΜΟΒΙΑΚ, ενώ ταυτόχρονα αποτυπώνονται σε κάθε project που αναλαμβάνεινα φέρει εις πέρας. Ποιές όμως είναι αυτές οι αξίες;

Οι άνθρωποι της

Το πιο σημαντικό κεφάλαιο για τη ΜΟΒΙΑΚ είναι οι άνθρωποι της. Το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας αναβαθμίζεται διαρκώς ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των εργαζομένων μας. Δίνουμε έμφαση στην εξέλιξη και στην επαγγελματική ανάπτυξη κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Ψηφιακός μετασχηματισμός

Ο όμιλος της ΜΟΒΙΑΚ εδώ και αρκετό καιρό παρέχει τη δυνατότητα αυτοματοποίησης και ανταλλαγής δεδομένων με στόχο την μείωση του οικολογικού αποτυπώματος. Με τις νέες διαδικασίες ψηφιοποίησης μειώνεται στο ελάχιστο η χρήση χαρτιού και πλαστικού ενώ η παραγωγή μεγιστοποιείται.

Ανακύκλωση

Η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. ανακυκλώνει συστηματικά και διαχειρίζεται τα υλικά που προκύπτουν από την παραγωγή και τη συσκευασία των προϊόντων της. Μάλιστα, από την 1η Δεκεμβρίου 2021 παρέχει στους συνεργάτες της μία επιπλέον υπηρεσία. Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, διαχειρίζεται τα απόβλητα που προκύπτουν από τις εργασίες συντήρησης και αναγόμωσης των πυροσβεστήρων.

Έτσι, για ακόμα μία φορά επενδύουμε σε εξειδικευμένο εξοπλισμό υψηλού κόστους, πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα. Σας υπενθυμίζουμε επίσης, ότι η εταιρεία μας αδειοδοτήθηκε για τη συλλογή και τη μεταφορά της πυροσβεστικής σκόνης, φροντίζοντας για την τελική της διαχείριση, σαν εγκεκριμένος ανεξάρτητος φορέας.

Ένα δέντρο για κάθε εργαζόμενο της ΜΟΒΙΑΚ

Σε συνέχεια της νέας στρατηγικής που έχει υιοθετήσει η ΜΟΒΙΑΚ για το περιβάλλον, φέτος ξεκινήσαμε την καμπάνια Mobiak Friday. Με αφορμή την Black Friday, η ΜΟΒΙΑΚ σε συνεργασία με το δασαρχείο και τον δήμο Χανίων υιοθέτησε ένα δέντρο για κάθε υπάλληλο της εταιρείας. Κάθε εργαζόμενος της εταιρείας πλέον έχει ένα δέντρο στο όνομα του και όλοι μαζί νιώθουμε περήφανοι που βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στην προστασία του περιβάλλοντος.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook