Οι φήμες οργιάζουν μετά τη συνομιλία του Ρώσου προέδρου με έναν μυστηριώδη άνδρα στη διάρκεια της Παρέλασης για την Ημέρα της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας την περασμένη Δευτέρα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν τον Πούτιν να συζητά με έναν άγνωστο άνδρα, που όπως κάποιοι εικάζουν θα διαδεχθεί κάποια μέρα στην εξουσία τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, για την υγεία του οποίου έχουν προκύψει ερωτηματικά το τελευταίο διάστημα με σενάρια ότι πάσχει από καρκίνο και Πάρκινσον.

To βίντεο, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Newsweek, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Ουκρανός οδηγός αγώνων ταχύτητας Ιγκόρ Σούσκο, υποστηρίζοντας ότι ο μυστηριώδης άνδρας με τον οποίο συνομιλούσε ο Πούτιν, λέγεται Ντμίτρι Κοβάλεφ. «Ο νεαρός άνδρας με τον οποίο ο Πούτιν είχε μακρά και εγκάρδια συνομιλία στην Κόκκινη Πλατεία είναι ο επικεφαλής του τμήματος προεδρικής διοίκησης», έγραψε.

O συνομιλητής του Πούτιν κατονομάστηκε ως «Ντμίτρι Κοβάλεφ»
Την ταυτότητα του συνομιλητή του Πούτιν επιβεβαίωσε και η ειδησεογραφική ιστοσελίδα “Baza” στο Telegram προσθέτοντας ότι κάποια δίκτυα στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζουν ότι ο Κοβάλεφ είναι ο μελλοντικός διάδοχος του Ρώσου προέδρου. Όπως ανέφερε ο Κοβάλεφ είναι 36 ετών και «υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από το χόκεϊ στον λογαριασμό του. Δεν αποκλείεται να γνώρισε τον Πούτιν μέσω της κοινής αγάπης τους για το συγκεκριμένο άθλημα».

Το χόκεϊ στον πάγο είναι από τα αγαπημένα αθλήματα του Πούτιν, ο οποίος έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του τα Χριστούγεννα του 2019 στην Κόκκινη Πλατεία, ενώ το 2015, με αφορμή τα 63α γενέθλιά του ηγήθηκε μιας ομάδας βετεράνων αθλητών κατά ερασιτεχνικής ομάδας σε αγώνα στο ολυμπιακό παγοδρόμιο του Σότσι.

Τι έχει πει ο Πούτιν για τον διάδοχό του
Ο Πούτιν έχει διατυπώσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια σκέψεις για τον πιθανό διάδοχό του αν και δεν έχει πει πότε σκέφτεται να αποχωρήσει από την εξουσία, όπου ανήλθε το 2000. Το 2021 ο Ρώσος πρόεδρος υπέγραψε νόμο που του επιτρέπει να παραμείνει στο ύπατο αξίωμα μέχρι το 2036 εφόσον επιλέξει να διεκδικήσει δύο ακόμη προεδρικές θητείες.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook