Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων “άγγιξε” το γκολ με τον Μαρκουλάκη (21’), αλλά μία στατική φάση τελικά το δέχθηκε, στο 41’ με τον προωθημένο Μαούνη να σκοράρει με ωραίο γυριστό σουτ, έπειτα από κεφαλιά – πάσα του Κεραμά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων αύξησε την πίεσή του προς την αντίπαλη εστία, χάνοντας ευκαιρίες με τον Δρακάκη (66’ και 74’), ενώ στο 75’ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με τον αρχηγό τους, Ηλιάδη, με τον Κουκλάκη να αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού.

Στο 82’ με ωραία ατομική προσπάθεια, μετά από πάσα του Μαρκουλάκη, ο Α. Ψαράκης ισοφάρισε με σουτ, ενώ ο Απόλλων είχε καλές στιγμές στο τέλος με Μπάτζιο (87’) και Μ. Ψαράκη (88’).

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης – Οικονόμου Α. (Κορίνθου)

Κίτρινες κάρτες: Σταφσουλάι (5’), Μαρκουλάκης (18’), Παλάτσιος (48’), Παληγεώργος (53’), Συμεόνογλου (84’), Πουρσανίδης (90+1’), Δαούτης (90+4’)

Απόλλων Αγ. Ιωάννη (Αντώνης Συροκάκης): Κουκλάκης, Ταταράκης, Παπακαστρήσιος, Παληγεώργος, Μάστορας (81’ Ρουσάκης), Μαρκουλάκης, Μπάτζιο, Μποτωνάκης, Καρβούνης (73’ Μ. Ψαράκης), Α. Ψαράκης, Δρακάκης.

Ελλάς Ποντίων (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος, Πουρσανίδης, Σαπαλίδης (89’ Ντόσκορης), Ηλιάδης (90+2’ Δαούτης), Σταφσουλάι (80’ λ.τρ. Συμεόνογλου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook