Το Europe Direct Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με το 3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου διοργανώνει εκδήλωση με δύο εθελοντικές δράσεις.

Συγκεκριμένα αύριο Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου από τις 10:30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι στο χώρο του σχολείου θα πραγματοποιηθούν:

– Παρουσίαση της σχολικής εφημερίδας <<Αντιστύλι>> προϊόν εθελοντικής δράσης των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Ηρακλείου, όπου οι μαθητές θα αποδείξουν ότι ο εθελοντισμός αποτελεί ευκαιρία για προσφορά, δράση αλλά και για εκμάθηση νέων δεξιοτήτων

– Φιλανθρωπικό παζάρι από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Ηρακλείου, με σκοπό την ενίσχυση συνανθρώπων μας.

Οι παραπάνω δράσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του εορτασμού του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού όπως έχει οριστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2011.

Το Europe Direct Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιεί την δράση με το 3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη της σημασίας και της διάδοσης του εθελοντισμού στον τόπο μας, ενώ θα διανεμηθεί έντυπο υλικό πληροφόρησης, σχετικό με τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook