Η ιδέα του Clean up the World έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο με στόχο έναν πιο καθαρό πλανήτη.

Η ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ στο πλαίσιο αυτό υιοθετεί το clean up day, σε μία προσπάθεια όλοι οι χώροι της εταιρείας να είναι πιο καθαροί, χωρίς περιττά αντικείμενα, σκουπίδια και προϊόντα που μολύνουν το περιβάλλον.

Αυτή η απλή ενέργεια καθαρισμού θα έχει θετική επίδραση στο τοπικό περιβάλλον ενώ στοχεύει να ευαισθητοποιήσει κι άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΜΟΒΙΑΚ. H Mobiak Clean day υποστηρίζει επίσης τη μείωση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση.

Έτσι όλοι οι εργαζόμενοι της ΜΟΒΙΑΚ σε όλες τις πόλεις της       Ελλάδας, επιστρατεύονται τόσο για την καθαριότητα όσο και για την ανακύκλωση.

Με αυτή μας την κίνηση θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στα προβλήματα των απορριμμάτων και της ρύπανσης που ταλανίζουν τη χώρα μας.

Σημειώνεται επίσης ότι εντός των εγκαταστάσεων της ΜΟΒΙΑΚ, διατίθενται εδώ και αρκετά χρόνια κάδοι ανακύκλωσης, για πλαστικό, χαρτί, μέταλλο, γυαλί, μπαταρίες και ηλεκτρικές συσκευές.

All-focus

Ακόμη, η ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ ανακυκλώνει συστηματικά και διαχειρίζεται τα υλικά που προκύπτουν από την παραγωγή και τη συσκευασία των προϊόντων της. Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, διαχειρίζεται τα απόβλητα που προκύπτουν από τις εργασίες συντήρησης και αναγόμωσης των πυροσβεστήρων.

Τέλος, στα πλαίσια μίας νέα κουλτούρας για το περιβάλλον η ΜΟΒΙΑΚ  σε συνεργασία με το δασαρχείο και τον δήμο Χανίων υιοθέτησε ένα δέντρο για κάθε υπάλληλο της εταιρείας. Κάθε εργαζόμενος της εταιρείας πλέον έχει ένα δέντρο στο όνομα του και όλοι μαζί νιώθουμε περήφανοι που βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στην προστασία του περιβάλλοντος.

«Το περιβάλλον μας χρειάζεται.

Στη ΜΟΒΙΑΚ δεσμευόμαστε για ένα πράσινο μέλλον».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook