«Μου είναι μία άκρως δυσάρεστη διαδικασία και πρωτόγνωρη για μένα καθώς σε όλη την πολύχρονη διαδρομή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχω φτάσει ποτέ ξανά στο σημείο να αναγκαστώ να προβώ σε τόσο ακραία μέτρα» αναφέρει ο κ. Καλαντζάκης και τονίζει στην συνέχεια: «Ο κ. Παραγκαμιάν χωρίς στοιχεία, χωρίς να βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα και δίχως καν να γνωρίζει τον τρόπο που εργάζομαι και τις αρχές μου ως άνθρωπο εξαπολύει ύβρεις και συκοφαντίες που με προσβάλλουν ασύστολα και θίγουν την υπόληψη μου, την ηθική μου υπόσταση και την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου.

Παρότι δε μου αρέσει να φτάνω σε δικαστική αντιπαράθεση δεν μπορώ να επιτρέψω να συνεχιστεί αυτή η επίθεση και η απαράδεκτη φρασεολογία κατά εμού και των συνεργατών μου και το μόνο που επιθυμώ είναι να συνεχίσω να υπηρετώ τους δημότες της Ιεράπετρας από το αξίωμα του Δημάρχου ανεπηρέαστος και απερίσπαστος.

Θα ακολουθήσει και αγωγή κατά του κ. Παραγκαμιάν προκειμένου να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το λόγο της συμπεριφοράς του και να αποκαλυφθούν οι αληθινές προθέσεις του».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια έπειτα από ανάρτηση του Καλούστ Παραγκαμιάν μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Facebook στην οποία έβαλλε κατά του κ. Καλαντζάκη χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα κατηγορώντας τον για την διαχείριση της Χρυσής και κάνοντας λόγο για “μπίζνα” χρησιμοποιώντας αυτήν την λέξη στην ανάρτηση του στα social media.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook