Το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την πραγματοποίηση δύο συναυλιών την Κυριακή 15 και τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στην αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Το μουσικό σχολείο Ηρακλείου σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τις σχετικές εκδηλώσει ευχαριστήσει θερμά τη ΔΕΠΑΝΑΛ και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΠΣΚΗ για την ευγενική αυτή παραχώρηση.

Από την παραδοσιακή, τη λαϊκή και την κλασική μουσική μέχρι τη σύγχρονη, με αναφορές στον Μπετόβεν και στον Μίκη Θεοδωράκη, με ένα πρωτότυπο έργο μαθήτριάς σε πρώτη εκτέλεση, με σύνολα οργανικά, φωνητικά και συνδυασμούς τους, χορωδίες, ορχήστρες, body percussion, συμπράξεις με το Καλλιτεχνικό Σχολείο, μαθητές και καθηγητές το μουσικό σχολείο Ηρακλείου επιστρέφει με ενθουσιασμό στις ζωντανές συναυλίες σε έναν υπέροχο χώρο!

Πριν την έναρξη των συναυλιών, από τις 18.00, καθηγητές του Μουσικού Σχολείου θα βρίσκονται στο Φουαγιέ του ΠΣΚΗ με οργανωμένες ενημερωτικές δράσεις για τους γονείς των υποψηφίων μαθητών μας! (οι αιτήσεις για τις εγγραφές στην Α΄ τάξη Γυμνασίου, έχουν προθεσμία μέχρι 31 Μαΐου).
Ώρα έναρξης: 20.00.

Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μουσικό σχολείο Ηρακλείου για τις συναυλίες αναφέρει ότι «Η παρουσία σας θα είναι για το Σχολείο μας ιδιαίτερη τιμή και χαρά . Σας περιμένουμε για να παρακολουθήσετε δύο διαφορετικές μουσικές παραστάσεις από τα μουσικά σύνολα του Σχολείου μας».