Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Με δυο μαχαιριές κοντά στην καρδιά σκότωσε τη μητέρα του

Μόνο ως ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε διαμέρισμα επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο, με τους πυροσβέστες που έφτασαν αρχικά λόγω κλήσης για πυρκαγιά να ανασύρουν νεκρή μία 78χρονη γυναίκα.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της ηλικιωμένης, ο θάνατος της προήλθε από δύο τραύματα με μαχαίρι πολύ κοντά στην καρδιά. Δράστης ο 48χρονος ο γιος της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, που επιδεινώθηκαν μετά τον θάνατο του πατέρα του. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πήγες ο 48χρονος, μετά τη δολοφονία της μητέρας του, επιχείρησε να δώσει τέλος και στη δική του ζωή καθώς αυτοτραυματίστηκε (σ.σ. τον βρήκαν με τραύματα στις φλέβες των χεριών) και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της οδού Σολωμού, που κατασβήστηκε γρήγορα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ο 48χρονος παραμένει κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ θα ζητηθεί έκθεση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σε νεκροταφείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook