Την τελευταία στιγμή έσωσαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Λάρισας τη ζωή ενός 51χρονου Έλληνα κρατούμενου για διακίνηση ναρκωτικών, που είχε πέσει σε κώμα μέσα στο κελί του το οποίο –όπως αποδείχθηκε από την έρευνα- είχε μετατρέψει σε… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών!

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο της Λάρισας σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Όλα έδειχναν ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών κι έτσι ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα στο κελί του, τα αποτελέσματα της οποίας άφησαν άφωνους τους σωφρονιστικούς και τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών!

 Σε διάφορα σημεία, ο κρατούμενος είχε κρύψει προσεκτικά διάφορες συσκευασίες με ναρκωτικά που είχε καταφέρει να εισάγει στην φυλακή, άγνωστο με ποιον τρόπο, και προφανώς προόριζε για πώληση στους συγκρατουμένους του! Συνολικά, κατασχέθηκαν δέκα νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων, άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 11,3 γραμμαρίων και μία συσκευασία με υπολείμματα λευκών χαπιών άγνωστης σύνθεσης βάρους τριών γραμμαρίων, τα οποία εστάλησαν για ανάλυση στο Χημείο.

Μόλις βγήκε από την φυλακή όπου ήταν προσωρινά κρατούμενος για υπόθεση ναρκωτικών, άρχισε πάλι τα ίδια ένας 51χρονος από το Στρυμονικό του δήμου Ηράκλειας Σερρών! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι του με την βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου της ΕΛ.ΑΣ., ανακάλυψαν κρυμμένες έξι συσκευασίες με 915,2 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης τα οποία σκόπευε να πουλήσει σε χρήστες της περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook