Και όχι απλώς συγγραφέα, αλλά εκείνης που επιμελείται ένα βιβλίο μαγειρικής με …άρωμα Κρήτης, που τόσο πολύ αγαπά και θέλει η ίδια η Ελευθερία Αλιφιεράκη να μαθει για αυτήν ο κόσμος και εκάστοτε αναγνώστης.

Πολύς κόσμος λοιπόν “αγκάλιασε” την παρουσίαση του βιβλίου της «Ελληνική κουζίνα με άρωμα Κρήτης» το Σάββατο (14/5) το βράδυ .

Ένα βιβλίο, στο οποίο ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψετε γευστικούς «θησαυρούς», με έντονο άρωμα Κρήτης.

Ένα βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίλητος. 

Η παρουσίαση του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει μεταφρασμένο σε οκτώ γλώσσες, έγινε στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Για την έκδοση αυτή μίλησαν ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργακάκης και ο Operation Executive Chef, Γιώργος Μακρής, ενώ την παρουσίαση συντόνισε η Εύα Μάντακα. 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίλητος, ενώ η οργάνωση ανήκει στο βιβλιοπωλείο Βιβλιοεμπορική.