Η Σίσσυ Φειδά δεν ήθελε μέχρι σήμερα να μιλάει πολύ για την προσωπική της ζωή. Η γυναικοπαρέα όμως του “Μίλα”την αιφνιδίασε δείχνοντας φωτογραφίες από μία πρόσφατη δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Τότε, η Σίσσυ αποφάσισε να μιλήσει και να πει λεπτομέρειες για την σχέση τους.

Ο κόσμος το έχει βούκινο πλέον, εξήγησε η γνωστή διακοσμήτρια και αφέθηκε στην συζήτηση για τον αγαπημένο της.

Ο Γιώργος Ανδρίτσος είναι εδώ και 9 μήνες ο σύντροφός της. Εκείνος είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου το οποίο μάλιστα έχει διακοσμήσει η ίδια με τα χεράκια της.

Η Σίσσυ είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και είναι πολύ χαρούμενη. Άλλωστε φαίνεται! Αστειευόμενη είπε πως ο αγαπημένος της είναι “ήρωας” που την αντέχει!

Όταν την συνάντησε για πρώτη φορά είχε εντυπωσιαστεί από την εμφάνισή της και έψαξε να βρει το τηλέφωνό της. Της έστειλε μήνυμα και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση τους…

“Ήταν πολύ σωστός και επίμονος”, αναφέρει η Σίσσυ ενώ πρόσθεσε πως ακόμα δεν της έχει αποκαλύψει από ποιον βρήκε το τηλέφωνο.

Τέλος, υποστήριξε πως υπάρχουν τελικά άντρες, σωστοί άνθρωποι, πολύ καλά παιδιά και αξιοπρεπείς, απλά οι γυναίκες πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά. “Φαίνεται το πράγμα από την αρχή εγώ πιστεύω. Είτε έχει αίσιο τέλος είτε δεν έχει, δεν είναι απαραίτητο όλα να τελειώνουν με γάμους και παιδιά”, δήλωσε η Σίσσυ.




(Tlife)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook