Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη λίγο πριν ξεκινήσει να καταθέτει η δεύτερη νεαρή γυναίκα που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού. Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η ένταση που το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του.

«Πιο ήρεμα και με περισσότερη ευπρέπεια!» ανέφερε η πρόεδρος του δικαστηρίου ωστόσο οι αντεγκλήσεις που ακολούθησαν οδήγησαν σε νέα διακοπή.

Όλα ξεκίνησαν με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της πρώτης καταγγέλλουσας με αφορμή σχόλιο του δικηγόρου της δεύτερης καταγγέλλουσας που αναμένει να καταθέσει, ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ, όπου σε βάρος του υπήρχαν κι αλλαγές καταγγελίες για παρενοχλήσεις, αλλά και μια καταγγελία για βιασμό από γνωστή ηθοποιό πριν 16-17 χρόνια. Η υπεράσπιση ζήτησε να μη γίνονται τέτοιες αναφορές για ζητήματα που δεν έχουν κριθεί από τη Δικαιοσύνη, αλλά και πως η απόφαση του ΣΕΗ ήταν «άνευ νοήματος», αφού η ηθοποιός είχε δηλώσει πως αποχωρεί από τον χώρο της υποκριτικής.

Η δίκη θα συνεχιστεί με την κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας, την οποία φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει ο Πέτρος Φιλιππίδης το Φεβρουάριο του 2010 μέσα στο θέατρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook