Η Becky Holt είναι γνωστή και ως η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στη Μ. Βρετανία.

Πρόσφατα, άφησε άφωνους τους ακολούθους της στο Instagram, αφού μοιράστηκε «νοσταλγικές» φωτογραφίες του εαυτού της πριν καλύψει το το σώμα της με τατουάζ.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα The Star, οι θαυμαστές της Becky έμειναν έκπληκτοι από το πόσο είχε αλλάξει και απλά δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έβλεπαν το ίδιο πρόσωπο.

Η 33χρονη Becky έχει ξοδέψει το ποσό των 35.000 λιρών για να καλύψει τον εαυτό της με body art μέχρι στιγμής, με μόλις το 5% του δέρματός της να παραμένει χωρίς μελάνι.

Η μητέρα ενός παιδιού, από το Cheshire, έχει επίσης αλλάξει την εμφάνισή της μέσω της πλαστικής χειρουργικής, καθώς έκανε την πρώτη της στην ηλικία των 20 ετών για μεγέθυνση του στήθους της.

Στο Instagram, όπου έχει περισσότερους από 63,2 χιλιάδες followers, η Becky μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα με τον εαυτό της να έχει μια πιο φυσική εμφάνιση.

Γράφοντας στη λεζάντα με ένα emoji που γελάει, η Becky, είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε αυτές τις φωτογραφίες είμαι εγώ. Απόλυτη νοσταλγία των ημερών που ήμουν μοντέλο. Χωρίς χειρουργική επέμβαση. Σχεδόν καθόλου τατουάζ. Τότε ή τώρα; Αυτό είναι το ερώτημα».

Οι followers της Becky μοιράστηκαν επίσης την έκπληξή της, με κάποιους να την αναγνωρίζουν μετά βίας από τα στιγμιότυπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Becky Holt (@becky_holt_bolt)

«Είσαι τόσο πανέμορφη τότε και τώρα, με εντελώς διαφορετική εμφάνιση», της έγραψε κάποιος με έναν άλλο να σχολιάζει «Είσαι καταπληκτική τώρα. Καλό είναι να κοιτάς πίσω, αλλά καθώς μεγαλώνουμε αλλάζουμε ούτως ή άλλως».

Εκτός από την καλλιγραφία στο μέτωπό της, η Becky έχει γεωμετρικά σχέδια σε όλη την περιοχή του στήθους της καθώς και πολύχρωμα τατουάζ που καλύπτουν το μήκος των ποδιών της.

Πέρυσι, η Becky εμφανίστηκε στο This Morning, όπου οι παρουσιαστές Holly Willoughby και Phillip Schofield την ρώτησαν για το ποιο από τα τατουάζ της ήταν το πιο επώδυνο.

Εκείνη αποκάλυψε τότε: «Το πιο επώδυνο λοιπόν ήταν η μασχάλη μου. Έχω κάνει τατουάζ και στις δύο μασχάλες μου. Αυτό με έκανε να δακρύσω. Ήταν φρικτό! Δεν μπορείτε να το δείτε τώρα, αλλά έχω κάνει και στα πλευρά μου. Αυτό ήταν επίσης φρικτό. Έχω κάνει όλο τον καβάλο μου, όλα τα προσωπικά μου σημεία. Αυτό πόνεσε πολύ. Αλλά είναι υποφερτό».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook