Πρωταθλητής στον τελικό κυπέλλου αναδείχθηκε ο Πανακρωτηριακός και φιναλίστ η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας.

Ο κ. Σβουράκης πρώην επικεφαλής της ομάδας του Πανακρωτηριακού παρευρέθηκε στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Καθιανών, προς τιμήν της μνήμης του πατέρα του, Εμμανουήλ Σβουράκη, το όνομα του οποίου δόθηκε στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Ο ιδιοκτήτης της ΜΟΒΙΑΚ, τιμήθηκε από την ΕΠΣ Χανίων για την προσφορά του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, παραλαμβάνοντας τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο, Κώστα Κωνσταντινίδη και από την ομάδα της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας με τον Μανώλη Μπασιά να παραδίδει τη σχετική πλακέτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια τελετή, η ΑΔΝ Κυδωνίας βράβευσε τον Πανακρωτηριακό για τη στήριξη της φιλανθρωπικής κίνησης που έγινε στο όνομα του τραυματία ποδοσφαιριστή, Γιώργου Ναζίφι.

Ο Μανώλης Σβουράκης πραγματοποίησε επίσης, την απονομή του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα.

«Είναι μεγάλη τιμή για την οικογένεια της ΜΟΒΙΑΚ, αλλά και για τη μνήμη του πατέρα μου η ονοματοδοσία του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Χανίων Κ14 σε “Σβουράκης Εμμανουήλ”.  Θέλω να σας ευχαριστήσω και εγώ και ο γιος μου Μανώλης, από καρδιάς για την τιμητική πλακέτα καθώς μέσω αυτού του βραβείου αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια να στηρίξουμε το τοπικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ανθρώπους που το υπηρετούν με ήθος και ισονομία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΜΟΒΙΑΚ, Μανώλης Σβουράκης.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook