Οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία στο ραντεβού που έγινε και θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Σε 50 επίσημα παιχνίδια με τον έμπειρο προπονητή στον πάγκο τα Χανιά είχαν 23 νίκες, 17 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Η ανακοίνωση των Χανίων είναι η εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία.

Σε δήλωσή του ο Νίκος Παπαδόπουλος σημείωσε τα εξής: «Επειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Χανιά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη και τη διοίκηση για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν το διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα, όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο για τη στήριξη.

Τον 1,5 χρόνο της παρουσίας μου στα Χανιά προσπάθησα καθημερινά, μέσα από σκληρή δουλειά, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να εξελίξω ποδοσφαιριστές. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Χανιά και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook