Η Χριστίνα Ανδρεάδη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Next Top Model. Την γνωρίσαμε το 2018 όταν είχε στηθεί μπροστά στους κριτές του GNTM και απαντούσε στις ερωτήσεις τους. Η Χριστίνα πέρασε στις οντισιόν του ριάλιτι με τα μοντέλα αλλά τελικά κόπηκε στο bootcamp.

Από τότε η ζωή της άλλαξε. Παράτησε το μόντελινγκ και την πασαρέλα και αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι που τις αποφέρει πολλά πολλά χρήματα. Η Χριστίνα Ανδρεάδη είναι σήμερα το hot ελληνικό όνομα στις ταινίες των ενηλίκων. 

Έχει αλλάξει το όνομα της από Χριστίνα Ανδρεάδη και πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό με το όνομα Christy White. Όλα έγιναν ξαφνικά στη ζωή της. Μετά το πέρασμα της στο GNTM αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Πήγε σε ένα ΙΕΚ και τότε γνώρισε τον σύντροφο της Νεκτάριο.

Ο Νεκτάριος ή αλλιώς Nek Sinner είναι πρωταγωνιστής σε ταινίες πορνό. Τότε η Χριστίνα του ζήτησε να δοκιμάσει και εκείνη να παίξει σε μια από τις ταινίες. «Ήθελα να δοκιμάσω για την εμπειρία» θα πει η ίδια.

Από πορνοστάρ

Και τότε έγινε ένας πανικός. Η ταινία πήγε πάρα πολύ καλά και η Christy White, έγινε περιζήτητη. Οι προτάσεις έπεφταν η μια μετά την άλλην. Μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 15 ελληνικές ταινίες πορνό και 12 παραγωγής του εξωτερικού

Η Χριστίνα τα βράδια εργάζεται σε μαγαζί όπου μαζί με τον σύντροφο της προσφέρει ζωντανά live show στους θαμώνες. Εκεί την είδε ένας παραγωγός ο οποίος επρόκειτο να γυρίσει μια ταινία. 

Οι άλλες ηθοποιοί επειδή η ταινία είχε μπόλικο γυμνό και ερωτικές σκηνές δεν ήθελαν να παίξουν. Η Χριστίνα όμως είπε το «ναι». Μετά το casting την πήραν αμέσως.

… στις Κάννες

Η ταινία ονομάζεται «New continent» και η Χριστίνα υποδύεται μια κοπέλα που μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον πρωταγωνιστή (Χάρη Φραγκούλη). Υπάρχει φλερτ μεταξύ τους και εκείνος την χρησιμοποιεί για να γυρίσει μια πορνοταινία και να βγάλει λεφτά από εκείνη. 

Η παραγωγή έστειλε ένα τρέιλερ στο φεστιβάλ Καννών το οποίο άρεσε πολύ. 

Και όχι μόνο άρεσε αλλά είναι μία από τις πέντε που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο «Marché du Film» του Φεστιβάλ Καννών. Το Marché du Film θα γίνει από τις 17 μέχρι τις 25 Μαΐου.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook