Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση: “Στόχος μας είναι να εκφραστεί ακόμα πιο δυνατά η συμπαράστασή μας στους δοκιμαζόμενους λαούς της Ουκρανίας, της Ρωσίας και σε όλους τους λαούς που πληρώνουν το βαρύ τίμημα αυτής της θανατηφόρας αντιπαράθεσης.

Όσον αφορά τα Χανιά, που βρίσκονται δίπλα στην αμερικανοΝΑΤΟική βάση της Σούδας, απαιτείταιένταση του αγώνα για το κλείσιμό της καθώς και όλων των άλλων νατοϊκών υποδομών ανά την Ελλάδα που χρησιμοποιούνται για τη γενίκευση του πολέμου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενώνουμε τη φωνή μας την Παρασκευή 20 Μαΐου στη μεγάλη μουσική συναυλία που θα συμμετέχουν οι γνωστοί καλλιτέχνες από την περιοχή μας  Μάνος Τρυπιάς, Αλέξανδρος Ιερωνυμίδης, Γιάννης Χίνος, Νίκος Λάππας καθώς και οι  Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας, και Γιάννης Γιοκαρίνης με το συγκρότημα τους. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενώνουμε τη φωνή μας την Κυριακή 22 Μαΐου στην παγκρήτια κινητοποίηση καιμηχανοκίνητη πορεία στην αμερικανο ΝΑΤΟϊκή βάση της Σούδας και απαιτούμε:

·         Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

·         Καμία εμπλοκή-καμία συμμετοχή. Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ!

·         Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικάνικη Συμφωνία για τις βάσεις.

·         Να κλείσει η βάση της Σούδας όπως και όλες οι ευρωατλαντικές

·         βάσεις και υποδομές στη χώρα μας!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook