πηγη: protothema.gr

Χιλιάδες φάρμακα χωρίς πιστοποίηση και αμφίβολης ποιότητας που προέρχονταν από την Βουλγαρία θα πλημμύριζαν την ελληνική αγορά, αν δεν εντοπιζόταν το ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένα για να περάσουν λαθραία τα σύνορα, το απόγευμα της Κυριακής.

Το βαρύ όχημα που οδηγούσε ένας αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης την οποία οργάνωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών σε μια περιοχή της Ροδόπης κοντά στον οικισμό Ιάσμου μαζί με συναδέλφους τους του τοπικού τμήματος και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του ρυμουλκού 2.100 χάπια και 420 συσκευασίες φαρμακευτικών σκευασμάτων, για τα οποία ο οδηγός δεν διέθετε παραστατικά και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ κατασχέθηκαν οι ποσότητες των φαρμακευτικών σκευασμάτων και το ρυμουλκό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook