Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μελίνα Κανά κι αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει σε νεαρή ηλικία.

Η ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στην αγαπημένη της κόρη.

«Έπρεπε να εξασφαλίσω στην κόρη μου μια στέγη, δεν μπορούσα να πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Έπρεπε να της φτιάξω μια φωλιά», είπε για την απόφασή της να μετακομίσει στην Αθήνα.

Όπως παραδέχτηκε κι η ίδια στη συνέχεια, είναι πολύ προστατευτική με την κόρη της, όπως η κλασσική «Ελληνίδα μάνα». «Είμαι εκείνη που θα της πει να πάρει μαζί της ζακέτα και θα ανησυχήσει για το αν τρώει και κοιμάται καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, ανέφερε: «Όλοι μας σε στιγμές ευτυχίας, έχουμε πει “Θεέ μου, κάνε να μην τελειώσει αυτό που ζω” και σε στιγμές δυστυχίας “βοήθεια, κάποιος να με σώσει”».

Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της, όπως αναφέρει κι η ίδια, ήταν λίγο πριν τα 40 της και αφορούσε την καρδιά της, ενώ το δεύτερο ήρθε λίγο μετά από μία επέμβαση στον αυχένα της.

«Μόλις έλεγα “γιατί σε εμένα;”, έβλεπα μπροστά μου έναν άνθρωπο σε αμαξίδιο, έναν άνθρωπο τυφλό, ένα παιδάκι με αναπηρία.. Από αυτά έπαιρνα κουράγιο», εξήγησε και πρόσθεσε πως φυσικά, το παιδί της τη βοήθησε ιδιαίτερα να μη χάσει την πίστη της.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook