Ο Παντελής Καραγιαννάκης, δημοτικός σύμβουλος του Δ. Αποκορώνου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αποκόρωνας η γη μας” σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την υπογραφή σύμβασης για έργα, τα οποία όπως λέει έχουν ήδη αρχίσει, αναφέρει τα εξής:

Με χθεσινό δημοσίευμα πληροφορηθήκαμε ότι υπεγράφη σύμβαση για την κατασκευή δεξαμενής στο κάμπο του Δυτικού Αποκόρωνα, με χρονοδιάγραμμα κατασκευής τρείς μήνες.

Δηλαδή και αυτό το καλοκαίρι θα ποτίζουν οι παραγωγοί με ακατάλληλο νερό. (Ο δήμαρχος έχει εξαγγείλει την οριστική λύση του προβλήματος τουλάχιστον τέσσερεις φορές την τελευταία τριετία).

Όμως, οι εργασίες για την κατασκευή της δεξαμενής έχουν ξεκινήσει πριν τρείς μήνες, έχουν πέσει και τα μπετά για την βάση, όπως φαίνεται στην φωτογραφία..!

Όταν ξεκίνησαν οι εργασίες είχα ζητήσει από τον δήμαρχο με το α.π 1187/16-2-2022 έγγραφο τα παρακάτω:

  1. Τη μελέτη του έργου.
  2. Τον ανάδοχο κατασκευής του έργου.
  3. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς της νέας δεξαμενής και
  4. Τυχών δεσμεύσεις που έχει λάβει ο δήμος Αποκορώνου, για την κατασκευή του έργου.
    Ο Δήμαρχος δεν απάντησε και συνέχισε την γνωστή σε όλους ποια τακτική του, την κατασυκοφάντηση του ερωτώντος διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.
    Σήμερα μετά την ανακοίνωση (υπογραφή σύμβασης με ανάδοχο) προκύπτουν νέα ερωτήματα:
  5. Πώς έγιναν οι εργασίες που δείχνει η φωτογραφία πριν την υπογραφεί της σύμβασης;
  6. Έγινε σαλαμοποίηση του έργου για δυνατότητα απευθείας αναθέσεων με ότι αυτό συνεπάγεται;
  7. Ο δήμος έχει αναλάβει δεσμεύσεις που δεν έχετε αναφέρει στο δημοτικό συμβούλιο;
    Να απαντήσετε και στα σημερινά και στα προηγούμενα ερωτήματα, διότι έχουν σχέση με τα συμφέροντα των καλλιεργητών του Αποκόρωνα, και την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος.

Να απαντήσετε και στα σημερινά και στα προηγούμενα ερωτήματα, διότι έχουν σχέση με τα συμφέροντα των καλλιεργητών του Αποκόρωνα, και την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook