Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Την ικανοποίησή τους για την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εκφράζουν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, την οποία ο 34χρονος πιλότος δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, στην πρώτη της δήλωση μετά την ανακοίνωση της ποινής στον Αναγνωστόπουλο, ανέφερε: «Ανακουφίστηκα όταν έμαθα την ετυμηγορία για τον κατηγορούμενο. Στεναχωρήθηκα και ένιωσα οργή όταν ο Αναγνωστόπουλος κατά την απολογία του ζήτησε να δει τη Λυδία όταν αποφυλακιστεί».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στη Daily Mail για το δικαστικό κλείσιμο της υπόθεσης, είπε: «Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις χυδαίες ανοησίες που υποστήριξε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. Είμαι επιπλέον χαρούμενος που γνωρίζω ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τη σκληρότερη φυλακή στην Ελλάδα που διαθέτει ένα από τα χειρότερα σωφρονιστικά συστήματα στην Ευρώπη».

Και συνέχισε: «Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook