Oδηγός ταξί με καταγωγή από την Αλβανία, υπέβαλε την Τρίτη 17 Μαΐου μήνυση κατά μοντέλου, που είχε συμμετάσχει στο GNTM, κατηγορώντας το για διασυρμό, καθώς ανάρτησε βίντεο με τον ίδιο στο TikTok, εν αγνοία του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο. Όπως αναφέρει ο 58χρονος ταξιτζής, κλήθηκε να την παραλάβει μέσω εφαρμογής και να την μεταφέρει σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία. Εκείνη τελικά, του ζήτησε να αλλάξει την τοποθεσία και να την περιμένει μάλιστα, για να την επιστρέψει στο σπίτι της. Όταν εκείνος της εξήγησε πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχε δηλωθεί εξ αρχής όταν έκανε αίτημα στην εφαρμογή, εκείνη προκάλεσε ένταση και τον τράβηξε βίντεο, το οποίο και ανάρτησε στα social media.

Ο ταξιτζής που δεν έχει επαφή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως ενημερώθηκε για το βίντεο από έναν συγγενή του, ο οποίος ενημέρωσε επίσης, τον σεφ γιο του που ζει μόνιμα εξωτερικό.

Το μοντέλο μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και παρουσίασε τη δική της εκδοχή, δίνοντας παραπάνω λεπτομέρειες για το συμβάν.

«Κάλεσα το ταξί για μια πολύ μικρή απόσταση, καλώ καθημερινά εδώ και χρόνια. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η κούρσα, η συμπεριφορά του κυρίου ήταν περίεργη. Ήταν λίγο απότομος, του ζήτησα να με αφήσει στα 50 μέτρα πριν τον τελικό προορισμό και από τη στιγμή που του το είπα, άρχισε να μου φωνάζει. Μου έλεγε “ποια είσαι εσύ να μου πεις να σταματήσω, η εφαρμογή μου λέει τι να κάνω”», εξήγησε το μοντέλο.

«Όσα λέει είναι απολύτως ψευδή, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που τον εξαγρίωσε ήταν όταν του είπα πως “αν δεν σταματήσει, θα καλέσω το 100″», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που κινήθηκε νομικά, αλλά ούτε και γιατί προκάλεσε τόσο μεγάλη φασαρία.

«Ο κύριος ξέφυγε από τον έλεγχο, φώναζε και έβριζε. Όταν τον προειδοποίησςα ότι θα καλέσω το 100, πετάχτηκε έξω από το αμάξι. Μόλις τον είδα, βγήκα κι εγώ έξω κι έτρεξα. Όσα λέει είναι ψέματα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί νομικά», είπε κλείνοντας το μοντέλο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook