????????????????????????????????????

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Δήμαρχος κ. Αντ. Ζερβός, διευκρίνισε, ότι  η επίσκεψη του κλιμακίου, αφορούσε κυρίως στον έλεγχο των Μελετών που παραδόθηκαν στον Δήμο, από την ομάδα που έχει συγκροτήσει η εταιρεία “Πλαστικά Κρήτης” και που όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ανέλαβε την σύνταξη της μελέτης και σκοπεύει να χρηματοδοτήσει τις εργασίες αναστήλωσης του Φάρου.

“Θεωρώ ευτυχή συγκυρία, να επισκέπτεται την περιοχή, κλιμάκιο της Υπηρεσίας Φάρων – δεδομένης της παράδοσης των μελετών – τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αφού δίνεται η δυνατότητα να υπάρξει άμεση ενημέρωση των αρμοδίων και αποστολή τους στην Υπηρεσία, προκειμένου να προβεί εάν χρειαστεί, σε παρατηρήσεις και να υπάρξει οικονομία χρόνου .

Εύχομαι, το σημαντικό αυτό μνημείο, να ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα !

Δεδομένης της χρηματοδότησης  από την Εταιρεία “Πλαστικά Κρήτης” για την αναστήλωση του Φάρου, εναπόκειται στον Δήμο Αγίου Νικολάου και στην Περιφέρεια Κρήτης, ν΄ αναζητήσει πηγές χρηματοδότησης για την αποκατάσταση του Φαρόσπιτου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο μνημείο αυτό, ώστε να καταστεί επισκέψιμο από το μονοπάτι Ε4.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook