Όπως τόνισε αρχικά: «η Θεοδώρα Μανωλίδου είναι θετή μου κόρη. Δεν είναι βιολογική μου κόρη αλλά τη θεωρώ κόρη μου. Δεν την ξεχωρίζω. Έχει κάνει πολύ καλές σπουδές, άριστα, βγήκε πρώτη στη χρονιά της. Δούλευε σε μια μεγάλη εταιρία, άνοιξε μία θέση στο Ελληνικό, έκανε αίτηση και την πήραν -χαμηλόμισθη θέση- αλλά μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και να προχωρήσει το κορίτσι». «Έχω αρμοδιότητα σε όλη την αγορά, στα σούπερ μάρκετ», εξήγησε και προσέθεσε: «Μπορεί το παιδί μου να δουλέψει σε σούπερ μάρκετ; Έχω authority σε όλα τα εστιατόρια τους δίνω ΕΣΠΑ ή δεν τους δίνω. Μπορεί να εργαστεί σε εστιατόριο; Έχω αρμοδιότητα σε όλα τα ξενοδοχεία. Αν το επιχείρημα είναι επειδή έχω αρμοδιότητα στην αγορά το δικό μου το παιδί δεν μπορεί να δουλέψει σε επιχείρηση, τότε δεν μπορεί να δουλέψει σε καμία ιδιωτική εταιρία σε όλη την Ελλάδα διότι έχω αρμοδιότητα σε όλη την ιδιωτική αγορά».

Την ίδια ώρα, συμπλήρωσε ότι ούτε στο Δημόσιο μπορεί να δουλέψει διότι «δεν μπορώ να τη βάλω στο Δημόσιο έστω ως σύμβουλό μου και σωστά δεν μπορώ άρα δεν μπορώ να τη βάλω και να δουλέψει ούτε στο Δημόσιο αλλά δεν μπορώ να τη βάλω να δουλέψει ούτε στον ιδιωτικό τομέα».

«Να δουλέψει στο εξωτερικό; Μα και στο εξωτερικό για τα παιδιά του πρωθυπουργού η ίδια κριτική έγινε άρα ούτε στο εξωτερικό να δουλέψουν, ούτε στον ιδιωτικό τομέα, ούτε στο δημόσιο. Δηλαδή τα δικά μου τα παιδιά να κάθονται να μας βλέπουν επειδή είμαστε στην πολιτική. Καλά τα λέμε σοβαρά;», διερωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Υπό αυτό το πλαίσιο ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει λάθος υποστηρίζει τον Βαξεβάνη για τον εξής λόγο: «Ακόμα και στον πόλεμο τα γυναικόπαιδα τα αφήνεις απ’ έξω. Είναι έγκλημα πολέμου να ασχοληθείς με τα γυναικόπαιδα. Δεν είναι και πόλεμος. Εντάξει, έχουμε διαφωνίες δεν είμαστε και εχθροί. Αλλά ακόμα και εχθροί να ήμαστε σαν τους Ρώσους με τους Ουκρανούς τα γυναικόπαιδα μένουν απ’ έξω».

Κλείνοντας, δε, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αν ένα νέο κορίτσι με όλα τα προσόντα κατάφερε να βρει αυτή τη δουλειά αφήνοντας μια άλλη δουλειά γιατί αυτό της άρεσε περισσότερο. «Μην πυροβολούμε τα νέα παιδιά ακόμα και αν είναι τα νέα παιδιά των πολιτικών μας αντιπάλων. Αυτό πραγματικά το πιστεύω», προσέθεσε.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook