Είναι η πιο sexy bodybuilder. Η Sun την παρουσιάζει σε μία ξεχωριστή, εορταστική φωτογράφιση λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η Jodi Marsh είναι η βασίλισσα του χιονιού και κάνει τους πάγους να λιώνουν με την εμφάνισή της.

«Είναι η πιο αγαπημένη μου φωτογράφιση. Αισθάνομαι σαν υπερηρωίδα, σαν να έχω τη σούπερ δύναμη να συντρίψω κεφάλια ανδρών ανάμεσα στους μηρούς μου ή σαν να μπορώ να πετάξω χωρίς να μπλέκω στην κίνηση!», τόνισε για τη χριστουγεννιάτικη sexy φωτογράφιση.

Όσον αφορά στη διετή αποχή της από τις σχέσεις και το σεξ, η Jodi ανέφερε: «Έχω τόσο καιρό να κάνω σεξ που αισθάνομαι εξαγνισμένη σαν να είμαι και πάλι παρθένα… Μου φαίνεται τόσο δύσκολο να εμπιστευτώ πλέον τους άνδρες που περιμένω αιώνες προτού προχωρήσω στο σεξ. Ένας Θεός ξέρει τι πρέπει να γίνει για να κοιμηθεί κάποιος μαζί μου τώρα!».

Σχετικά με τον άνδρα των ονείρων της που τον ονειρεύεται για τα Χριστούγεννα; «Αν μπορούσα να φιλήσω κάποιων κάτω από το γκι τα Χριστούγεννα, θα ήταν ή ο Gerard Butler ή ο Tom Hardy».

Για τη Νέα Χρονιά εύχεται: «Αυτήν τη χρονιά θα ήθελα να έχω χαρά και να είμαι όσο καλύτερη μπορώ. Εύχομαι να συναντήσω έναν άνδρα με τον οποίο θα είμαι καλά σε μία σχέση – αν και έχω μάθει να είμαι ικανοποιημένη και χωρίς έναν – και να μπορώ να συνεχίσω να κάνω τα πράγματα που αγαπώ. Ας έρθει το 2012!».

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

(real)

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook