Βασίλης Φουντουλάκης Βασίλης
Φουντουλάκης

Την Δευτέρα (23/5) αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη, στο μεικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων για τον θάνατο της Έφης Τσιχλάκη στις 22 Μαρτίου 2016 στο Κολυμπάρι Χανίων. Κατηγορούμενος (μετά την έφεση του εισαγγελέως Εφετών κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης) είναι ο σύζυγός της.

Η πρώτη μέρα κύλησε με τις καταθέσεις των μαρτύρων με σημαντικότερες εκείνες του αδερφού της Γιώργου Τσιχλάκη, του ξαδέρφου της Εμμανουήλ Αθανασίου αλλά και της ιατροδικαστού της Πολιτικής Αγωγής που επεδίωξε να εξηγήσει ενώπιον των δικαστών και των ενόρκων, γιατί ο θάνατος της Έφης Τσιχλάκη ήταν δολοφονία και όχι αυτοκτονία, όπως είχε αποφανθεί το μεικτό Ορκωτό δικαστήριο Ρεθύμνου το 2017.

Ο αδερφός της Έφης Τσιχλάκη

Κάπου εκεί και αφού διήρκησε αρκετή ώρα η κατάθεση της ιατροδικαστού, διεκόπη η διαδικασία η οποία και θα συνεχιστεί την Δευτέρα (23/5) με πιθανές καταθέσεις και άλλων μαρτύρων (σίγουρα θα παρουσιαστεί από την Πολιτική Αγωγή ένας οπλουργός) αλλά και την απολογία του κατηγορουμένου, η οποία, όπως είναι εύλογο, αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Συγγενείς και φίλοι της Έφης Τσιχλάκη έξω από το Εφετείο Χανίων

Δείτε τι δήλωσαν μετά τη δίκη της Πέμπτης, ο αδερφός και ο ξάδερφος της Έφης Τσιχλάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook