Η αμοιβή του Τζεφ Γκρινγια το 2021 ξεπερνάει κατά πολύ τις αμοιβές που έχουν δηλωθεί από 358 εταιρείες

Ο CEO της αμερικανικής εταιρείας Trade Mark, Τζεφ Γκρίν είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται το 2021 κατά 835 εκατ. δολάρια. Το μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής του Γκριν προέρχεται από ένα πακέτο μετοχών το οποίο μοιράζεται σε οκτώμέρη.

Σημειώνεται πως η αμοιβή του Γκριν για το 2021 ξεπερνάει κατά πολύ τις αμοιβές που έχουν δηλωθεί από 358 εταιρείες. Επιπλέον η αμοιβή του ξεπερνάει τις αμοιβές που έχουν δηλώσει άλλες εταιρείες όπως η KKRκαιCo, ηEndeavor Group Holdings Inc καθώς και ηRoblox Corp.

Σημειώνεται πως η αμοιβή του Γκριν περιελάμβανε 965.000 δολάρια που αφορούσαν τον μισθό του, 1 εκατ. δολάρια προαιρετικό μπόνους και 2,7 εκατ. δολάρια σε μετρητά που σχετίζοταν με την επίτευξη στόχων. Επιπλέον η εταιρεία κατέβαλε σε φόρους 1,9 εκατ. δολάρια.

Ο Τζεφ Γκριν είναι συνιδρυτής της εταιρείας ενώ το 2007 είχε βάλει την υπογραφή του στην καμπάνια Giving Pledge, η οποία ξεκίνησε από τον Μπίλ Γκέιτς, την τότε σύζυγό του Μελίντα και τον Γούορεν Μπάφετ. Η καμπάνιαενθάρρυνε πλούσιους ανθρώπους να δώσουν περισσότερο από το ήμισυ της περιουσίας τους σε φιλανθρωπίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook