Ο δισεκατομμυριούχος δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια του

Οι διαπραγματεύσεις τουΈλον Μασκγια την εξαγορά τουTwitterμπορεί να φαινόταν ότι μπήκαν στο πάγο μετά την άρνηση της εταιρίας, όμως ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επανέρχεται και πέρα από 46 δισ. δολάρια, προσφέρει και τηνTeslaως εγγύηση.

Σύμφωνα με τηνdailymail.co.uk, ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceXκατέθεσε έγγραφα, ώστε ναπάρει τις μετοχές απευθείας από τους μετόχους. Παράλληλα, είπε έλαβε επιστολές δέσμευσης που δεσμεύονταν να παράσχει ένα συνολικό ποσό περίπου 46,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μάλιστα, ηΕπιτροπή Κεφαλαιαγοράςανακοίνωσε πως ο Μάσκκατάφερε να αυξήσει το οικονομικότουκεφάλαιο,ώστε να μπορεί να αντέξει την εξαγοράτου Twitter. Παρόλα, αυτά, το βρετανικό δημοσίευμα σημειώνει πως ο 50χρονος δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι δεν έχει αποφασίσειαν θα το κάνει αυτή τη στιγμή.

Σημειώνεται, ότι πριν λίγες μέρες το διοικητικό συμβούλιο της δημοφιλούς κοινωνικής πλατφόρμαςχάλασε τα σχέδια του CEO της Tesla και εξέδωσε ένα νέο σχέδιο για τα δικαιώματα των μετόχων, κάτι που εγκρίθηκε μετά από μια αυτόκλητη, μη δεσμευτική πρόταση για την απόκτηση του Twitter.

Αυτό στηγλώσσα των οικονομικώνμε βάση το δημοσίευμα,ονομάζεται δηλητηριώδες χάπικαι σημαίνει ότιλαμβάνεται μια απόφασηπουμπλοκάρει τις εχθρικές εξαγορέςδίνοντας σε ορισμένους μετόχους το δικαίωμα να αγοράσουν περισσότερες μετοχές, σε περίπτωση που εξωτερικός μέτοχος επιχειρήσει να πάρει τον έλεγχο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook