Οι παρεμβάσεις που πρόκειται να υλοποιήσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε (την Πέμπτη 15/12/2011, το πρωί,) στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, μεταξύ του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Νικόλαου Ξυνίδη, και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ν. Ξυνίδη για την ανάγκη συντήρησης δικτύων και ανακατασκευής πλακοστρώσεων στη χερσαία ζώνη του Ενετικού Λιμένα και ειδικά του τμήματος της Ακτής Κουντουριώτη που εκτείνεται στην πλευρά του Ναυτικού Μουσείου καθώς και για τη σημασία επισκευής και αποκατάστασης του Λιμενοβραχίονα.

Για το σκοπό αυτό – όπως έγινε γνωστό από τη συνάντηση – θα υλοποιηθούν άμεσα από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο δύο έργα: το πρώτο αφορά τη «Συντήρηση – Επισκευή Λιμενοβραχίονα Ενετικού Λιμένα Χανίων», προϋπολογισμού 13.000 € έτσι ώστε να υπάρξει επισκευή και αποκατάσταση του Λιμενοβραχίονα, στον οποίο και υπάρχουν κατεστραμμένα τμήματα κρηπιδώματος, συνολικού μήκους 20 μ. ως αποτέλεσμα της πρόσφατης κακοκαιρίας ενώ το δεύτερο έργο αφορά τη «Συντήρηση δικτύων και ανακατασκευή πλακοστρώσεων», προϋπολογισμού 12.610 €..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook