Φρίκη και αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Νέα Τριγλία Χαλκιδικής η αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας ενός αλλοδαπού βοσκού πατέρα ενός μικρού παιδιού, που βρέθηκε θαμμένος κάτω από έναν σωρό με πέτρες έξω από τη στάνη όπου εργαζόταν. Το θύμα είχε πέσει θύμα ληστείας και η νεκροτομή αποκάλυψε ότι δολοφονηθεί με αλλεπάλληλα χτυπήματα από βαριοπούλα!

Οι ίδιοι οι συγγενείς του που τον αναζητούσαν από την περασμένη Κυριακή μαζί με τον εργοδότη του, στην φάρμα ζώων του οποίου δούλευε έξω από τον οικισμό, ανακάλυψαν την σορό του άτυχου 27χρονου καλυμμένη από τις πέτρες. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν αμέσως, εξακρίβωσαν ότι το έγκλημα είχε γίνει μέσα στο κατάλυμα του θύματος που πιθανότατα πιάστηκε στον ύπνο από τον ή τους δράστες. Μάλιστα, οι δολοφόνοι είχαν ρίξει μια κουβέρτα στο κρεβάτι του για να καλύψουν τα αίματα!

Στη συνέχεια, το πτώμα σύρθηκε από τους δράστες έξω από υπαίθριο την κτηνοτροφική μονάδα και σκεπάστηκε για να μην εντοπισθεί. Δίπλα στο πτώμα του άτυχου Αλβανού βρέθηκε και η βαριοπούλα που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του, η οποία εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα. Πριν από τον θάνατό του, ο 27χρονος είχε πληρωθεί τον μισθό του ύψους 1.000 ευρώ από τον εργοδότη του, αλλά τα χρήματα δεν βρέθηκαν. Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα έναν ομοεθνή του, τον οποίο φιλοξενούσε τις τελευταίες ημέρες και τώρα έχει εξαφανιστεί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook