Από την σημερινή συνάντηση στο Δημαρχείο Χανίων

Μια ακόμα συνάντηση έκανε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Δήμαρχο Χανίων Π. Σημανδηράκη, μια συνάντηση από τις σχετικά συχνές που πραγματοποιεί η τέως Υπουργός, για να μπορεί να ενημερώνεται για τα θέματα του Δήμου.

Προσπαθεί δηλαδή να βοηθάει, ωστόσο όμως πολιτικά δεν κεφαλαιοποιεί την βοήθεια που προσφέρει στον Δήμαρχο, αφού ο ίδιος έχει αποκτήσει πολύ κακή εικόνα.

Και ο λόγος προφανής:

Αυτήν την στιγμή τα μόνα έργα που προχωράνε ή που ξεκινάνε είναι της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αφού κανένα σημαντικό έργο της παρούσας δεν έχει ξεκινήσει. Γίνονται μόνο αυτονόητες παρεμβάσεις, ενώ καμία από τις σοβαρές ρυθμίσεις που έχουν γίνει δεν είχε θετικό πρόσημο.

Στην πόλη υπάρχει ένα χάος, το οποίο θα γίνει χειρότερο, αφού μπαίνουμε στη «ζεστή» τουριστική σεζόν και δυο βασικοί δρόμοι (Λ. Μουρνιών και Αν. Γογονή) είναι σχεδόν κλειστοί.

Το γενικότερο κυκλοφοριακό, η έλλειψη προσπάθειας να βρεθούν χώροι στάθμευσης με ορθολογικά κριτήρια, ήδη δημιουργούν μια κόλαση για πεζούς, οδηγούς και επισκέπτες.

Εδώ και 3 χρόνια ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να δώσει καμία λύση στο κυκλοφοριακό, αλλά οι επιλογές του τα έχουν κάνει πολύ χειρότερα.

Οπότε και θαύματα να θέλει να κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη παρέχοντας όποια βοήθεια μπορεί από θέσεως, η αδυναμία του Παναγιώτη Σημανδηράκη να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δίνονται και να διαχειριστεί καταστάσεις προς όφελος του δήμου, μόνο κακό αντίκτυπο αφήνουν τελικά για την όποια προσπάθεια επιχειρείται να γίνει τη βουλευτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook