Photo by tabitha turner on Unsplash

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ιταλία, καθώς ένας πελάτης βρήκε ακριβό τον εσπρέσο που παρήγγειλε και κάλεσε την Αστυνομία, γιατί έπρεπε να πληρώσει 2 ευρώ τον καφέ.

Σύμφωνα με το cnn.com, το περιστατικό σημειώθηκε σε καφετέρια της Φλωρεντία, με το δημοσίευμα να σημειώνει ότι ο καφές στη γειτονική χώρα κοστίζει κανονικά 1 ευρώ.

Ο πελάτης που επισκέφθηκε λοιπόν, την καφετέρια «Ditta Artigianale» στην «καρδιά» της Τοσκάνης, διαπίστωσε ότι του χρέωσαν δύο ευρώ τον καφέ. Έτσι, παραπονέθηκε ότι η τιμή δεν εμφανιζόταν στο μενού πίσω από τον πάγκο, όπως ορίζει ο νόμος, με την Αστυνομία να επιβάλει στο κατάστημα πρόστιμο, ύψους 1.000 ευρώ.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του «Ditta Artigianale», Φραντσέσκο Σανάπο, έσπευσε να υπερασπιστεί τον καφέ του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προέρχεται από μια μικρή φυτεία στο Μεξικό και «παρασκευάζεται με μεγάλη προσοχή».

«Μου έβαλαν πρόστιμο επειδή κάποιος προσβλήθηκε επειδή πλήρωσε 2 ευρώ για έναν καφέ χωρίς καφεΐνη. Μπορείτε να το πιστέψετε;», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook και πρόσθεσε ότι «ακόμα και σήμερα, κάποιος μπορεί να εκνευριστεί τόσο πολύ που να κινητοποιήσει την αστυνομία, η οποία μας βρίσκει παράνομους λόγω ενός απαρχαιωμένου νόμου».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook