Μια ακόμη κρίση της Τζωρτζίνας στις 25 Ιανουαρίου 2022, δηλαδή λίγες ημέρες πριν πεθάνει από θανατηφόρα δόση κεταμίνης βιντεοσκοπούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο

Το ηχητικό υλικό έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να ακούγεται να χτυπά το κουδούνι κλήσης των νοσηλευτών, ενώ η 9χρονη κόρη της είχε ήδη ξεκινήσει να υποφέρει.

Η Τζωρτζίνα εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου στις 19 Ιανουαρίου, ενώ η μητέρα της είχε αναφέρει επεισόδιο με σπασμούς, υπνηλία και έμετο. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της εκδήλωσε 9 αιφνίδια επεισόδια. Οι γιατροί τη μετέφεραν στη ΜΕΘ. Ωστόσο οι εντατικολόγοι δεν διαπ΄σιτωναν κανένα από τα αναφερόμενα συμπτώματα, ούτε είδαν κάποιο επεισόδιο.

Στο απόσπασμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να βιντεοσκοπήσει το επεισόδιο της μικρής Τζωρτζίνας και χτυπά το κουδούνι καλώντας το προσωπικό.

Πισπιρίγκου: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι.

Πισπιρίγκου: Ελάτε, ελάτε…

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι.

Πισπιρίγκου: Λίγο γρήγορα παρακαλώ.

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Πισπιρίγκου: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

Στο βίντεο ακούγονται φωνές και βογγητά του παιδιού που έχουν αφαιρεθεί

Πισπιρίγκου Σσσσσς

Η Τζωρτζίνα δίνει ακόμη μία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί τότε αποφάσισα τη διακομιδή της στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» για να διερευνηθούν τα επεισόδια αποκορεσμού και βραχυκαρδίας.

Η διακομιδή στην Αθήνα έγινε στις 26 Ιανουαρίου. Τρεις ημέρες αργότερα και μετά από αλλεπάλληλα επεισόδια, η Τζωρτζίνα κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook